Home » » Kemah Keming UAI

Kemah Keming UAI

Written By Nik Syam on Friday, November 16 | 11:17 AM


Kemah Keming Ustaz Azhar Idrus adalah rancangan ilmiah terbaru terbitan Astro Oasis, tapi ada 3 episod aje. Harap-haraplah selepas ini dipanjangkan lagi rancangan tersebut. Apa pun orang kata tentang UAI, dia tetap menjadi fenomena di Malaysia. Bila dengar ceramah UAI kadang kala menusuk kalbu ... hehe ... :)





Credit to Astro OASIS

14 comments:

  1. betul. harap astro oasis buat rancangan ni sbg rancangan tetap

    ReplyDelete
  2. Bestlah tengok UAI ni....tak boring!!!

    ReplyDelete
  3. serious tak boring. cuma semalam tak sempat. ;-(

    ReplyDelete
  4. Bagus nya ada kat ASTRO..salu tgok kat Youtube jerk..^^ Apa yang disampaikan memang cukup membina.....

    ReplyDelete
  5. insyaAllah sebagai saksi & bukti kite mencintai agama Allah di akhirat nanti kan :) *UAI

    ReplyDelete
  6. Seronok sangat tengok rancangan ni . Dapat pelajari ilmu agama yang baru ^_^

    ReplyDelete
  7. bunda penah tengok skali, sllu tgk you tube jer..mmg best ilmiah dlm humor..ilmu dpt dlm santai..best sgt..

    ReplyDelete
  8. nak tengok kat youtube line mmg slow, tapi alhamdulila, walaupun 30 minit dlm 3 hari di astro dapat jugak tengok tanpa sekat2x hehe :D

    ReplyDelete
  9. Meuhehe nanti tak payahlah lagi tunggu loading kat you tube sampai berpuluh puluh minit :p

    ReplyDelete
  10. suke tgok dlm semua 3episod tu..
    hrp ade lg nti.. ^_^ kan

    ReplyDelete
  11. huh .tak dapat tgk d tv coz astro blum d byr .. wakakka .. bdw , blh nonton kat youtube gak ... hehehe :d

    ReplyDelete

Iklan

Promo