Home » » A new day has come

A new day has come

Written By Nik Syam on Sunday, November 4 | 9:05 PM


Dah lama nak berblog dalam bahasa Melayu ni, sebelum ni asek dgn blog Inggeris tak habis2 (teror la konon? haha ...) Rasanya dah sampai masa untuk guna bahasa Melayu. Kena menuntut ngan ramai blogger-blogger kat alam maya tuh.

Post pertama di kala musim tengkujuh, hujan lebat dari tengahari tadi masih tidak berhenti.
Abes la ngan Pesta Konvo UTHM tu. Majlis konvo tamat hari ini. Tapi Pesta sampai 7hb ni. If sempat nak juga tengok2 apa yang best.

5 comments:

  1. Bagus le kalau dah insaf....ha...ha... gurau je ...jangan marah yeh!

    ReplyDelete
  2. X kesah blog mayu atau geris. Yg penting puas. Heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. betuL3...nak lawan amanz.my ... boley? hehe :d

      Delete
  3. Wow! Nice blog here! Jom view saya juga!=) http://www.aimisyahirah.com/2012/11/urban-street-winter-photoshooting.html

    ReplyDelete

Iklan

Promo