Home » » Waze : GPS percuma

Waze : GPS percuma

Written By Nik Syam on Saturday, May 25 | 3:13 PM





Mungkin selepas ini kita sudah tidak memerlukan perkakas berasingan untuk GPS, hanya dengan telefon pintar sudah cukup. Pendapat yang mengatakan penggunaan GPS apps tidak relevan dan fungsi terhad sudah boleh diabaikan.

Waze app sesuatu yang menarik untuk dicuba lebih-lebih lagi kejituan pemetaan Waze hampir menyamai Google Maps. Waze merupakan aplikasi berbentuk navigasi dan pemetaan, di samping berasaskan jaringan sosial untuk membolehkan pengguna berkongsi keadaan trafik semasa, termasuk kesesakan, kemalangan, pemeriksaan polis dan lain-lain.

Hadir dengan sokongan iOS dan Android, yang penting ianya adalah percuma dan digunapakai oleh 47 juta pengguna di seluruh dunia including me ... hehe


Mari kenali Waze ....


*sekarang ni, Google dan Facebook berminat nak beli .... :)









1 comments:

  1. Waze terbaik takat ni... dah mcm main game dah aku pakai menda ni siap dapat point.. up level... lagi jauh berjalan lagi byk dapat... lama2 siap boleh dapat crown... hakahka

    ReplyDelete

Iklan

Promo